Aukcija vozila Options

Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

U Ruzveltovoj ulici večeras oko 23 sata došlo je do sudara tramvaja i autobusa u kojem nije bilo povređenih, saznaje "Blic".

Fb is demonstrating details to assist you to much better fully grasp the goal of a Website page. See steps taken by the those who regulate and publish articles.

Napomena: Da bi ste bili u mogućnosti da day ponudu, potrebno je da se predhodno prijavite. Prijavi se

Republika Srbija već godinama prodaje ukradena vozila na aukciji carine, iako predstavnici državnih organa znaju da je legalnost tih vozila sporna i da ih potražuju vlasnici.

On kaže da je od ukupno 942 vozila spremnih za prodaju, samo 25 na potražnici. Međutim, i pored toga što je utvrđeno da su ukradena, ova vozila će, kako on navodi, ipak biti prodata. - To su vozila koja su spremna za prodaju, da tako kažemo, s obzirom na to da je doneta pravosnažna sudska presuda - objašnjava Marinković. Kako bi se država zaštitila od tužbi građana koji su kupili ukradene auto na aukciji, uvedena je praksa da kupci vozila potpisuju izjavu da su upoznati sa tim da legalnost vozila može biti sporna. Ali, u vreme kada je Božidar kupio kamper na aukciji, kako navode u Upravi, "nije bila praksa da kupac na licitaciji potpisuje izjavu da je upoznat sa činjenicom da država ne garantuje legalnost vozila".

Svi učesnici u javnom nadmetanju moraju sa sobom poneti rešenje o registraciji firme sa šiframa delatnosti, pečat, ličnu kartu i ovlašćenje za razgledanje, učestvovanje u postupku prodaje i kupovinu koje je overeno od strane pravnog lica ili preduzetnika.

Neki od ovih automobila i motora godinama, pod otvorenim nebom, čekaju kupca, a prva sledeća prilika da im se pronađe vlasnik biće 5. aprila, za kada je zakazana javna licitacija u Carinarnici Beograd.

Dokaz za to je dopis koji je Ministarstvo pravde uputilo Upravi carina 2007. godine, a dokument je potpisala tadašnja pomoćnica ministra pravde Snežana Malović. U dopisu piše da ukoliko je roba, odnosno, vozilo, predmet prekršaja, organ za prekršaje može da odluči da li će se vozilo "uništiti, prodati ili predati zainteresovanom organu ili organizaciji". U daljem tekstu piše da ukoliko carinarnica proda robu koja je predmet carinskog prekršaja na licitaciji, carina nema obavezu da robu vrati vlasniku, bez obzira da li se radi o stranom ili domaćem državljaninu već je "vlasnik robe legitimiran da podnese zahtev pred domaćim sudovima za naknadu štete, ali ne od here carinarnice koja je predmete prodala, već od učinioca prekršaja". Na ovaj način država uvlači vlasnike vozila u dugogodišnje sudske sporove, dok, u međuvremenu, njihova vozila prodaje na aukciji.

Roba se prodaje no principu VIĐENO - KUPLJENO i neće se primati reklamacije koje se odnose na kvalitet, ispravnost, tehničke i druge karakteristike robe, kao i na materijalne i pravne nedostatke.

Svi naši građani koji se interesuju, odnosno imaju nameru da učestvuju u licitacijama mogu da se informišu o tome u dnevnim novinama.

Postoji veliki broj pružatelja usluga u svijetu kupoprodaje rabljenih strojeva, ali kada su u pitanju kompleksniji projekti Surplex je taj koji se izdvaja od drugih. Surplex sa svojim iskusnim timom eksperata vrlo lako rješava i najkompliciranije procese zatvaranja tvornica, postrojenja i radionica u read more roku od nekoliko tjedana uz vrlo unosnu prodaju inventara.

Reverzne e-aukcije stvaraju okruženje u kojem dobavljači aukciraju jedan protiv drugoga, boreći se za dobivanje posla. Takvo okruženje potiče natjecateljski duh i postiže se cijena here usluga i dobara prema aktualnoj vrijednosti na tržištu.[three]

Skupocjene umjetnine roba su kojom se trguje, ali stručnjaci upozoravaju da je tržište na klimavim click here nogama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *